Apr 29, 2011

Hey, Mr. Postman...


Nå er det all grunn til å vente utålmodig ved postkassen, for nå får eg snart ein Sony Reader prs-350. Frå nå av skal alle bøker med meir enn 450 sider lesast digitalt.


Eg har lenge ønska meg storebroren, med 6-tommers skjerm, men etter å ha venta i to månadar, viste det seg at Sony sitt hovudlager for Skandinavia ikkje får inn denne før i september. Så då blei det ein 5-tommers lillebror istadenfor.


8 comments:

ziarah said...

Hurra! Spent på dine vegne - håper du skriver litt mer om lesebrettet (brukervennlighet og lignende) når du får det :)

Elida said...

Å, ikkje lite misunnelig!

Bai said...

Eg er spent sjølv, Ziarah. Og eg kjem heilt sikkert til å skrive litt om det, etterkvart som eg får prøvd det ut. Elida, eg har sett av pengar til det for ganske lenge sidan, men eg gleder meg til det endeleg skal komme.

ziarah said...

Spesielt nysgjerrig på hvor lett det er å lese PDF-er på det (med tanke på sidetall, tekststørrelse, notater etc)

Bai said...

Det er eg også. Eg skal gi utførleg rapport.

Ingrid said...

Det är nog en bra lösning när man ska läsa stora och tunga böcker- du får rapportera och berätta hur det går.

Bai said...

Eg må jammen skryte litt at http://it24.no, som sendte pakken så umiddelbart at eg ikkje rakk begynne å vente på han før han var framme. Nå kjennest dei 3 timane han skal ladast opp, som eit ganske langt stykke tid, for meg som har lyst til å prøve med ei gong - helst i går.

Marianne said...

Grattis! Ventetiden er fryktelig, men når du får lesebrettet er det verd hele ventetiden og litt til! Jeg kjøpte selv en Kindle fra Amazon som jeg fikk 1. april i år. Har hatt den i en mnd, og var veldig spent på hvordan overgangen til lesebrettet ble. Jeg er en bokorm! Etter en dags bruk var jeg omvendt, og nå leser jeg kun på Kindle'n min. Lett, praktisk, man kan ha mange bøker gående på en gang og alltid ha alle med seg. Det er en fantastisk følelse :-)
-KindleJoy-