Oct 18, 2011

Nå kan hausten komme

Ei god bok og ein grøn kopp med te. Då gjer det ingenting at det er mørkt og vått og grått og kaldt ute. Eg kan kose meg inne, i kveld, eg.

6 comments:

Ugla said...

Inspirert av dette har jeg nå laget meg en kopp te. Kan ikke huske siste jeg har drukket det på kvelden, jeg får som regel dosen på jobb. Jeg svir derimot av tiden på surfing her nå, burde selvsagt ha tatt fram ei bok istedet.

torbjørn hauken said...

Her i Bergen føles det som om høsten har vart en evighet allerede, likevel har jeg ikke kommet til Gryttens siste ennå...

Bai said...

@Ugla: Eg drikk kaffi på jobb og te om kvelden, eg. Det er veldig deilig med litt varm drikke på kvelden synest eg, særleg når det er mørkt ute.

@Torbjørn: Det er først nå siste veka det har vore skikkeleg haustkjensle her i byen. Saganatt er veldig god så langt. Eg er ferdig med to tredjedelar av boka, og eg blir veldig imponert over korleis Grytten lar heile forteljarstemma i boka forandre seg med karakterane. Det er jo ei stor styrke han har i novelleskrivinga si ogås, men eg blir like fullt imponert.

Ingrid said...

Vilken vacker och stämningsfylld bild- och jag blir så intresserad av Gryttens bok... den måste jag nog kika lite närmare på. (Tyckte väldigt mycket om hans novellsamling som inspirerades av Edward Hoppers tavlor)

Janicke said...

Vi burde fått sånne I Like som de har på Facebook.

Vel: I like!

Hermia Says said...

Ja! Me like. Och oj, vad jag längtar hem från jobbet nu... Gillade också Gryttens "Flytande björn" (fast på svenska heter den Sommaren är inte att lita på..)