Nov 3, 2011

Oppdatering 52 noveller

Nå er endeleg oversikta over kven som har lese kva for nokre noveller oppdatert her. Eg har litt dårleg samvit for å ikkje ha fulgt opp denne utfordringa eg har sett i gang, og derfor gleder det meg at fleire av dykk les jamnt og trutt noveller framleis. Dei tre som har komme lengst er Lena frå bloggen "Les Mye" som har fullført heile 51/52 noveller, i god tid før nyttår. Karin frå "En verden full av bøker" er på ein god andreplass med 34/52 bøker fullført og Stine Marie hos "Stines notater" har fullført 32/52 noveller. Elles har Linesbibliotek også fulgt med, med  21 noveller.

Sjølv stagnerte det litt for meg etter dei første 10 novellene, i våres. Men etter å ha bladd meg gjennom andbefalingane til dei andre deltakarane her, har eg jammen fått litt ny novelleinspirasjon, så nå skal eg prøve å ta dei andre igjen. 

3 comments:

linesbibliotek said...

Jeg er blitt litt usikker på om man bare skal telle novellene man skriver innlegg om, eller om alle novellene i en samling teller? Jeg husker ikke helt hva som var planen fra starten av. Hvis alle novellene i en samling teller, er jeg egentlig kommet til nr. 29 pga Karine Nyborgs samling "Ikke rart det kommer kråker".

Bai said...

Utgangspunktet mitt var at det skulle bloggast om 52 enkeltnoveller, anten enkeltvis eller frå same samling. Men så har eg nok ikkje presisert dette tydeleg nok, så eg ser at fleire har tald heile samlingar og skrive eit blogginnlegg om denne. Og det har eg godtatt. Så eg tenker det blir litt opp til deg... Godt svar?

linesbibliotek said...

Godt svar. Jeg har forsøkt å holde meg til enkeltnovellene, og skal fortsette med det i ukene fremover. Hvis det ikke går, får jeg heller telle med alle leste noveller som en plan B. Men det er verdt et forsøk.