Jan 4, 2011

Altså...

Eg skulle forsøke å lage ei fane til 52 noveller på 52 veker, også klappa heile templaten saman. Sånn går det, når ein tuklar med ting ein ikkje kan.

Nå må det ei fornying til. Eg må bare finne ut korleis det skal sjå ut her, først.

6 comments:

annkolaas said...

Utruleg irriterande. Eg prøver stadig det same, å lage små overskrifter og forskjellig, men må gi meg fordi templaten ikkje fungerer slik. Heldigvis har eg ikkje opplevd verre enn å miste ei halv side med tekst - men det gjorde meg ufyseleg sur.

labben said...

Jeg vil også være med på 52 noveller på 52 uker =)

Lykke til med bloggendringene (jeg syns forresten du hadde en av de fineste layoutene fra før av), og husk å fikse det slik at vi kan skrive kommentarer under fanen 52 noveller på 52 uker =)

Bai said...

Ja, Labben, det satt eg og lurte på korleis eg skulle få til... Veit du det?

Eg likte også godt den layouten eg hadde. Men han gjekk heilt i stå og blei sjåande frykteleg ut, då eg prøvde meg med dei fanene.

Lena, eg trur moralen er å ikkje gjere ting ein ikkje kan. Surt å miste ei halv side med tekst, då. Eg er for så vidt glad eg ikkje mista noko, og at det bare var templaten som forsvann.

Bai said...

Eg fann ut korleis eg skulle åpne for kommentarar, Labben. Hurra!

labben said...

Ja, det blir nok ofte slik. Min layout ser litt rar ut med faner, men jeg orker ikke å fikse på den. Det tar så lang tid å finne noe man blir fornøyd med.

Din ble veldig ren og oversiktlig nå og det er fint =)

Bra du fant ut av kommentarene. Jeg starter med å lese "The Queen of Spades" av Alexander Pushkin. Regner med å ha klar en anmeldelse i løpet av de neste dagene. Dette er uke 1 går jeg ut i fra?

Bai said...

Dette er veke 1, ja. Veldig kjekt at du blei med :)