Jan 2, 2011

Smakebit på en søndag


Eg har lyst til å henge meg på Ladybug sin vekentlege "Smakebit på en søndag". Det er eioppfordring om å presentere eit utdrag frå den boka eg les, kvar søndag. Hohar halde denne oppfordringa gåande ei stund, og frå og med nå er eg også med.


Denne søndagen les eg Rampejenta av Mario Vargas Llosa. Det er første boka eg les av årets nobelprisvinnar, og eg liker det eg les.
Vi tok et par glass rom og Coca-Cola, en drink som allerede ble kalt cubalibre. Lokalet var lite, mørkt, røykfullt, varmt, sangene episke eller melankolske, det var smått med folk ennå, og før vi hadde drukket ut og etter at jeg hadde fortalt at jeg takket være hennes heksekunster og rosenkrans hadde klart meg til eksamen, tok jeg hånden hennes og flette fingre med henne og spurte om hun var klar over at jeg hadde vært forelsket i henne i ti år.
Hun brast i latter.
s. 27.

4 comments:

Mari - Escape In A Book said...

Først og fremst, riktig godt nytt år!

For en fin smakebit, Bai, takk for at du delte den med oss. Jeg har hørt mye om forfatteren i det siste(kanskje ikke så rart :)) men aldri lest noe av ham. Gleder meg til å høre hvilket inntrykk du sitter igjen med etter at boken er lukket.

Du hadde ikke fått lagt inn linken men jeg fikset det for deg :) Man bare klikker på "Click here to enter" og fyller inn link og tittel på siden man blir sendt til. Der etter velger man Web nederst også får man velge hvilket bildet fra linken man vil benytte seg av(jeg gikk da for omslaget på boken). Ble det litt klarere da tro? Hvis du ikke får det til neste søndag så skal jeg gjerne hjelpe deg. Veldig hyggelig at du blir med :)

Bai said...

Det var omlag dette eg prøvde på. Etter at eg hadde trykka "Web", kom det opp eit vindauge som stod og lasta i omlag 8 minutter eller så, før nettlesaren sa at han ikkje fekk kontakt med serveren. Eg får prøve igjen neste søndag.

annkolaas said...

Eg driv og tullar og styrar med bloggen no, så kommentaren din blei dessverre sletta pga mine ytterst dårlege datakunnskapar. Du er velkommen til å skrive ny kommentar, hehe:)

Mari - Escape In A Book said...

Da kan det høres ut som om det var noe galt da du prøvde ja, for da gjorde du det riktig :)