Jan 5, 2011

Bok i posten

For ei veke sidan, skreiv eg om at eg har oppdaga Neil Gaiman. Gaiman-inspirator Elin var så utruleg snill at ho spurde meg om eg ville ha ei bok av henne, og i dag kom denne boka i posten:

...og nå ser eg jo at biletet som er tatt med det innebygde kameraet på macen min er speilvent. Det har vel si sjarm det også...

Nå skal eg inn på bookcrossing og finne ut korleis eg kan registrere boka der. Kan hende eg oppdager noko nytt der også.

Tusen takk for boka, Elin!

5 comments:

Anonymous said...

Neil Gaiman står på lista mi over forfatterskap jeg ønsker å bli kjent med i år, så jeg er spent på å høre hva du synes. Er usikker på hva som er et fint sted og begynne, men kanskje nettopp Neverwhere er en god start?

Bai said...

Eg har ikkje lese Neverwhere ennå, men eg las Coraline som teikneserieroman i romjula, og likte ho godt. Dersom du ser i kommentarane til den posten http://boklesebloggen.blogspot.com/2010/12/eg-har-oppdaga-neil-gaiman.html, er det mange gode tips frå meir erfarne Gaiman-lesarar. Elin http://lunacia.net har også mange gode omtalar av Gaiman sine bøker.

Anonymous said...

Takk, har sett på linkene og forslagene. Tror jeg skal sette Neverwhere på leselista.

Bai said...

Då kan vi lese saman ;) Eg er i alle fall veldig spent på denne boka.

Elin said...

Bare hyggelig. :-) Håper du får glede av boka!