Aug 8, 2011

Kva skal du lese - veke 32

Det er siste ferieveke. Sommaren har gått overraskande fort. Snart er det kvardag igjen, men eg skal heldigvis nyte ei siste veke med mykje ekstra lesetid. Kva skal du lese denne veka?

Eg har begynt på 1Q84 av Haruki Murakami. Det er ei veldig fengande og god bok, så langt.

Elles har eg 40 sider igjen av The Finkler Question, som eg begynte på tidlegare i sommar. Eg stoppa litt opp i denne, fordi leselysta blei borte og tankane mine blei opptekne av andre ting, 22. juli. Men nå har eg tenkt å lese avslutninga også, på denne ganske fascinerande boka.

7 comments:

Pandora said...

Har selv bare et par uker før skolen begynner. I første omgang har jeg tenkt til å lese ferdig Stardust av Neil Gaiman, så vil jeg prøve å få lest andre del av A Storm of Swords av George RR Martin.

Du er ikke medlem av Shelfari, vel? :)

Bai said...

Eg måtte google for å finne ut kva Shelfari er, og eg er nok ikkje medlem der. Det finst jo mange slike bokforum, etterkvart, og det er litt begrensa kva eg har kapasitet til å følgje opp.

Ingrid said...

Jag håller på att läsa "Flesh and Blood" av Emyr Humphreys (en författare jag aldrig hade hittat utan mina gamla BLM)- och så läser jag lite då och då i Maja Hagermans fina bok om En försvunnen värld (om stenåldern). Jag trodde aldrig att krukskärvor kunde bli så intressanta!

Elin said...

Holder fortsatt på med "Lilla stjärna" av John Ajvide Linqvist. Jeg var ferdig med ferien min for over fire uker siden, og er i full gang med hverdagen.

Anonymous said...

Der var du tilbake igjen :)
Jeg har postet mine leseplaner i bloggen min. :)

Bai said...

Eg har også lyst til å lese Lilla stjärna. Lindquist er fin. Og ja, Elin. Eg er priviligert som har lang ferie. Eg klager ikkje over det. Er bare litt overraska over kor fort sommaren har gått.

Leserommet, ja eg blei litt oppteken av andre ting enn bøker og lesing og slikt dei vekene som har vore nå, som du kan lese om i forrige innlegg. Men nå er eg tilbake igjen.

Knirk said...

Jeg leser fantasy; tredje bind i Joe Abercrombies First Law Trilogy. Den er tjukk og heldigvis god.