Jun 6, 2011

Kva skal du lese - veke 23

Dei siste to vekene har eg hatt ein liten bloggepause, for å få unna andre ting. Nå begynner heldigvis stablane med rettebunker å bli mindre og eg har fått unna fleire av dei andre tinga eg har hatt hengande over også. Nå har eg tid til å tenke på lesing igjen.

Også er det mandag.

Sjølv skal eg lese ferdig Innsirkling 2 av Carl Frode Tiller. Eg har knapt tretti sider igjen, men eg trong litt søvn også i natt.

Etter at eg er ferdig med den er eg ikkje heilt sikker på kva eg skal begynne på, men eg har Never let me go av Kazuo Ishiguro liggjande. Eg har også fleire nyinnkjøpte novellesamlingar, med blant anna Kjell Askildsen og Agnar Mykle liggjande. Også har eg kjøpt The Conservationist av Nadime Gordimer, til Labben sin lesesirkel. Denne boka skal vere ferdig 26. juni, så det kan hende eg skal begynne på ho. Når eg ser på stabelen med bøker, som ligg på skrivebordet har eg strengt tatt litt å velje mellom.

Kva skal du lese denne veka? - Og har du nokre gode forslag til kva eg kan lese denne veka?

6 comments:

Kristin H said...

Har hørt mye om Tiller, må nok kjøpe boken når jeg kommer til norge i sommer.

Bai said...

Han er absolutt leseverdig! Eg synest Skråninga er den beste av dei eg har lese til nå.

Karin said...

Gleder meg til å høre om hva du synes om Tiller. Selv ble jeg nestne Tiller-frelst etter Innsirkling en og to. Har en bok til stående av han i bokhylla, men jeg tør nesten ikke å begynne på den.

Jeg leste Never Let Me Go for en del år siden og det er en leseopplevelse som sitter igjen.

Jeg tror jeg sannlig kommer med en Kva skal du lese - veke 23, jeg også. I morgen...

Bai said...

Ingrids boktanker har også anbefalt Never let me go, så eg gleder meg til den.

Veldig kjekt om du også kjem med ein "Kva skal du lese" i morgon!

Anonymous said...

Jeg er snart ferdig med Joe Abercrombie sin roman "The Blade Itself" - synes å huske at du ikke er helt på fantasyvogna, så da er nok ikke det et tips til deg. Når jeg er ferdig med den så er jeg sletts ikke sikker på hva jeg skal begynne med. Har mye stående i hylla og mange ting jeg har lyst til å begynne på, så må nok samle meg litt før jeg velger. Ha en fin leseuke!

Bai said...

Du har nok rett i at eg ikkje er heilt på fantasyvogna, Knirk. Eg lar meg liksom ikkje heilt rive med av dei bøkene, utan at eg klarer å sette fingeren på korfor. Eg veit ikkje om det er fordi eg har vald å gi feil bøker ei sjanse.